NLF / Seilfly / Nyheter
NLF

Innkallingen til Norges Luftsportforbunds ting (Luftsportstinget 2023) og seksjonsmøter er sendt ut til samtlige medlemsklubber i forbundet i dag, 13. januar. Innkallingen er også lagt ut her på hjemmesiden. All informasjon fremover mot arrangementene blir også lagt ut her.

NLF

Idrettsforbundet er godt fornøyd med deler av statsbudsjettet for 2023.

NLF

Politiet og andre samfunnsaktører vil gi sannstidsinformasjon om droneoperasjoner gjennom HemsWX.

NLF

Luftsportsuka 2022 er over og det er deilig å kunne vise dere årets video laget av Kristian Karset Broen. Se gleden og engasjementet til alle som var med på Luftsportsuka i år. Dette varmer og gleder alle oss i staben.

Nyt filmen og så sees vi til neste år. 

NLF

Klubber kan nå søke om strømstøtte.

Seilflyseksjonen / Norges Luftsportforbund i samarbeid med Hallingdal Flyklubb og Storefjell Resort Hotel ønsker velkommen til en ny seilflykonferansen 7.-9. oktober 2022.

Sandefjord Seilflyklub har igjen gleden av å invitere alle som ønsker det, å komme til Notodden Lufthavn, for et uformelt stevne i akroflyging i klassene Sportsman og Intermediate. Proffe dommere er på plass og alt er koordinert med øvrige brukere på plassen for å gi oss en topp arena og ramme rundt konkurransen

Nome Flyklubb meddeler at den tradisjonsrike Norges Cupen i juli Kanal Glide i år må avlyses. Konkurransen var terminfestet fra 14.-17. juli med Lunde Flyplass som utgangspunkt.