NLF / Seilfly / Nå kan du ta en sniktitt på ny lærebok i seilflyteori
Torkell
Nytt læremateriell for seilflygere nærmer seg klart. Nå kan du ta en sniktitt. Foto: Jens Trabolt

Si din mening om utkastet til ny seilflyhåndbok og forbered deg på den konverteringen du uansett må gjøre før nytt regelverk trer i kraft

Norges Luftsportforbund har inngått en avtale med forfatter og flyger Kjersti Melling om å lage nytt læremateriell for seilflygere, motorflygere og mikroflygere. Nå kan norske seilflygere få en smakebit på Den store seilflyhåndboken gjennom lansering av en betautgave av et konverteringshefte. 

Konverteringsheftet inneholder de delene av Den store seilflyhåndboken som skal dekke forskjellen mellom eksisterende og kommende teoripensum. Ved å lese konverteringsheftet, skal flygeren kunne oppfylle kunnskapskravene for å konvertere fra nasjonalt seilflybevis utstedt av NLF til LAPL(S)/SPL utstedt i tråd med det felleseuropeiske regelverket.

Etter gjennomlesning, oppfordres du til å svare på en liten spørreundersøkelse for å bistå NLF og forfatteren med finpussing av tekst og innhold.  

Konverteringsheftet har ennå ikke ferdigstilt layout eller alfabetisk register, men dette vil naturligvis være på plass i den endelige utgivelsen.

Undersøkelsen kommer du til her:

https://no.surveymonkey.com/r/FC86MLX

VedleggStørrelse
PDF icon 280618_beta_konverteringshefte_v2.pdf5.89 MB