NLF / Forbund / Luftsportstinget og seksjonsmøtene 2023 - (Oppdatert 23. mars) Følg live!
Laupsa John Eirik

Luftsportstinget og seksjonsmøtene 2023 - (Oppdatert 23. mars) Følg live!

Quality Airport Hotel Gardermoen Foto: Nordic Choice Hotels

Oppdatering 23. mars:

Følg live: De som ikke deltar på tinget lørdag 25. mars har mulighet til å følge møtet live fra kl 14.30: https://vimeo.com/event/3198216/437add501b

Praktisk deltakerinformasjon:

Som vi informerte om allerede i innkallingen har vi sluttet å produsere papirer til møtene. Dersom du ønsker utskrift av dokumenter, må du selv skrive ut på forhånd. Alle dokumentene, inklusiv årsrapporten for 2021 og 2022, finner du samlet lengre ned på denne siden.

Igjen minner vi om at du må ta med PC, nettbrett eller smarttelefon og ladeutstyr. (Det anbefales å se saksdokumentene på PC eller nettbrett mens møtestyringssystemet GoPlenum gjerne håndteres på telefonen). Det er seksjonsmøtene i fallskjerm og HPS samt luftsportstinget som skal benytte GoPlenum. Se også instruksjonsvideo om GoPlenum her Deltakerguide til GoPlenum (Ny versjon) - YouTube           

For alle gjelder det prinsippet at billigste reise skal benyttes. Dersom det finnes tilgjengelig offentlig transport bør det benyttes. Taxi vil ikke bli dekket dersom det finnes alternativ. Shuttlebussen fra Oslo Lufthavn til hotellet er S22.

Styrerepresentanter lager ordinær reiseregning i Visma Expense.

Klubbrepresentantenes reisekostnader avregnes etter reisefordelingsprinsippet. I etterkant av møtene vil den enkelte klubbrepresentant motta en lenke hvor man kan registrere sine reisekostnader. Den enkelte representant gjør opp sitt reiseutlegg man har hatt med sin klubb, og klubben blir belastet eller godskrevet reisefordelingen i forbindelse med møte og hotellkostnadene for møtene som NLF fakturerer i etterkant. Alle må oppbevare sine billetter/kvitteringer da underlag kan bli etterspurt.  

På lørdag begynner alle seksjonsmøtene kl. 10.00. Du kan registrere deg utenfor møterommet fra kl. 09.15.

Luftsportstinget begynner presis kl. 14.30. Alle som blir oppnevnt som tingrepresentanter, samt Luftsportstyret, bes om å registrere seg i GoPlenum så snart som mulig etter at de har mottatt SMS fra Idrettsforbundet med veiledning.

Det vil være personer med kompetanse på GoPlenum tilgjengelig for eventuell bistand fra kl. 13.30. Disse sitter utenfor tingsalen. Har du ikke mottatt SMSen fra Idrettsforbundet til kl. 13.30 må du henvende deg til de som yter bistand på GoPlenum.

Registreringen til Luftsportstinget 2023 er ved inngangen til tingsalen fra kl. 13.30.

Selve hotelloppholdet og måltider avregnes som beskrevet ovenfor, mens alt du måtte sette på rommet av drikke og annet må gjøres opp av den enkelte før avreise.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oppdatering 21. mars:

Omlag 50 møtedeltakere var i går, 20 mars, med på opplæring i bruk av GoPlenum.
Om du ikke fikk med deg denne sesjonen, eller var med og ønsker litt repetisjon, kan vi anbefale denne videoen: Deltakerguide til GoPlenum (Ny versjon) - YouTube           

Annet praktisk: Om du kommer til Oslo lufthavn er buss en grei løsning. Du benytter da buss S22. Quality Airport Hotel Gardermoen er første stoppested.

Er du blant de som kommer på fredag og har bestilt buffetmiddag gjør vi oppmerksom på at riktig tid for middagen er fra kl. 19.00 - 21.00.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alle som er påmeldt NLFs seksjonsmøter og er kandidater til deltakelse på Luftsportstinget får i dag, 16. mars, tilsendt lenke for deltakelse på opplæringsmøte i bruk av møtestyringssystemet Go Plenum. Møtet avholdes mandag 20. mars med oppstart kl. 19.00. Lenke til møtet legges også ut her: Klikk her for å bli med i møtet 

Seksjonsmøtene i fallskjerm og HPS vil i sin helhet bli styrt med GoPlenum. Dette gjelder møtenes del I som avholdes digitalt samt gjennomføringen av det fysiske møtet på Gardermoen (møtenes del II). Også Luftsportstinget 2023 blir styrt ved hjelp av GoPlenum. Derfor er opplæringen viktig for enhver som kan være kandidat til å bli oppnevnt som tingdelegat eller sitter i Luftsportstyret. Opplæringen ledes av NIF Digital v/Kjell Rune Nordli. Det blir anledning til å stille spørsmål. Normalt tar det én time å gjennomføre programmet.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Innkallingen til Norges Luftsportforbunds ting (Luftsportstinget 2023) og seksjonsmøter er sendt ut til samtlige medlemsklubber i forbundet i dag, 13. januar. Innkallingen er også lagt ut her på hjemmesiden. All informasjon fremover mot arrangementene blir også lagt ut her.

Vi har i dag, 15. februar, åpnet for påmeldinger til seksjonsmøter, luftsportsting og faglige møter. 
Representanter kan melde seg på her  Husk: Siste frist for påmelding er 7. mars.

(Når du kommer til siste side i påmeldingsprosessen er det to valg "Kvittering" eller "Registrer påmeldingen". Dersom du trykker "Kvittering" før du avslutter prosessen ved å trykke "Registrer påmeldingen" vil du motta en e-post med bekreftelse fra systemet Enalyzer).  

Alle saksdokumenter er i dag, onsdag 8. mars 2023, lagt ut på hjemmesiden. -Se lenker nedenfor.

All viktig informasjon knyttet til møtene blir lagt ut på denne siden frem mot arrangementene. Vi minner om at NLF kun benytter elektroniske dokumenter. Når du skal delta på møtene trenger du PC, Mac, nettbrett eller smartelefon. Vi sørger for tilgang på strøm for lading, men still med toppladet batteri og husk å ta med laderen. 

 

Årsrapport for 2021 og 2022 ligger HER.  

 

Innkalling til seksjonsmøter og Luftsportstinget 2023

Praktisk informasjon vedr. påmelding m.m. 2023

Antall representanter pr. klubb på seksjonsmøtet

Luftsportstinget 2023 - saksdokumenter - GoPlenum i nettleser

Forslag til NLFs utviklings- og handlingsplan 2023 - 2025

Seksjonsmøte ballong 2023 - saksdokumenter

Seksjonsmøte fallskjerm 2023 - saksdokumenter

            Seksjonsmøte fallskjerm del 1 på Teams - GoPlenum i nettleser

Seksjonsmøte hang-, para- og speedgliding 2023 - saksdokumenter 

            Seksjonsmøte HPS del 1 på Teams

Seksjonsmøte modellfly 2023 - saksdokumenter

Seksjonsmøte motorfly 2023 - saksdokumenter

Seksjonsmøte seilfly 2023 - saksdokumenter

Seksjonsmøte sportsfly 2023 - saksdokumenter

 

Lenke til GoPlenum i nettleserDeltakerguide til GoPlenum (Ny versjon) - YouTube