NLF / Forbund / Julegavene til alle flyinteresserte
Jon Gunnar Wold

Julegavene til alle flyinteresserte

Den store motorflyboken ble lansert rett før jul i fjor, og den er nå solgt i stort antall, både som e-bok og i papirutgave. Om du ønsker å gi denne boken i gave i år kan du følge anvisningen her.  

Det er ikke mange dager igjen til julaften, og for å sikre at du har noe å legge under juletreet, kan du velge å gi et gavekort. I så fall sender du Vipps-betaling som merkes med «Motorflybok – gavekort», samt e-postadressen som gavekortet skal sendes til. Bøker har vi på lager, og de kan hentes (etter avtale), eller vi sender per post første uke i januar.
 
Nyhetene denne julen er Den store seilflyboken og Den store sportsflyboken. Den store seilflyboken er allerede tilgjengelig elektronisk på Apple Books og Kobo, mens den trykte utgaven er under produksjon og blir klar til levering i januar 2021. Men allerede nå kan du bestille gavebrev for den trykte utgaven. 

Den store sportsflyboken er helt på oppløpssiden, men boken blir først klar for levering på begynnelsen av 2021. Sportsflyboken har tilsvarende omfang som motorflyboken, det vil si om lag 700 sider og 400 illustrasjoner.

Opplegget for begge bøker blir for øvrig helt likt som for motorflyboken. Siden det ikke er mulig å kjøpe sportsflyboken på e-bok riktig ennå, tilbyr vi kjøpere av gavebrev for julen 2020 å refundere differansen mellom full pris og rabattert pris etter å ha mottatt kvittering for bestilt e-bok av sportsflyboken innen 1. juli 2021.
 
Vi tar imot bestillinger på gavebrev helt frem til kl. 12:00 på julaften. Du bestiller motor- eller sportsflybok ved å vippse kr. 1.790,– (alternativt kr. 1.940,– om du ønsker bok tilsendt) til vippskonto 95364 (Norges Luftsportforbund – medlemservice). Du bestiller seilflybok ved å vippse kr. 1.590,– (alternativ kr. 1.740,– om du ønsker boken tilsendt). 

I meldingsfeltet skriver du «motorflybok», «seilflybok» eller «sportsflybok», samt e-postadressen gavebrevet skal sendes til. Alle gavebrevene blir sendt på e-post fra NLF innen kl. 14:00 på julaften.