NLF / Forbund / Invitasjon til jentesamling!
Jon Gunnar Wold

Invitasjon til jentesamling!

Du er invitert til et sosialt og aktivt arrangement for jenter i luftsporten. Vi ønsker at jenter som driver med Luftsport skal møtes på tvers av seksjoner, og sammen gjøre luftsporten enda bedre, og samtidig skal vi ha det gøy! Denne helgen blir fullspekket av inspirasjon og erfaringsutvekslinger, og det blir selvfølgelig muligheter for flytur.

For hvem: Alle jenter i NLF!
Tid/sted: Starmoen Flyplass på Elverum 24.-25. oktober.

Program lørdag:
11:00 kommer Kari Vanebo, seniorrådgiver organisasjonsutvikling i NIF. Hun gir oss en introduksjon til nettverk som et verktøy, og hvordan best bruke dette. Du vil få innsikt i ulike verktøy.
12:00 lunsj
13:00 Felles erfaringsutveksling
14:00  Marit Wiig kommer og bidrar med sin kunnskap og erfaringer. Marit er tidligere visepresident i Idrettsstyret i NIF, og første kvinnelige president i Norges Golfforbund. Her blir det rom for gode diskusjoner.
15:00 Flyging
19:00 Middag

Søndag blir aktivitetsdag med flyging!

Starmoen Flyplass stiller med seilfly, og Innlandet flyklubb kommer med både sportsfly og motorfly, så her blir det flyturer for alle som vil, med flypriser som er vennlige!

Dette er et arrangement for alle jenter i luftsporten, men her tar vi som en selvfølge at gutta kommer for å varte oss opp, og flyr sammen med oss!

Koronatiltak kreves imidlertid, så her må alle som planlegger å komme, melde fra til senteret. Ved spørsmål ring 995 77 598.

Påmelding senest 23. oktober til Ole Reistad Senter via påmeldingsskjema her: https://nlf.pameldingssystem.no/jentesamling

Mat og overnatting betales til senteret.

Arr: NLFs Jentenettverk